FİNANS

İhracatçılardan 'Gezi olayları' tepkisi

İhracaçların ödüllendirildiği toplantıda Gezi Parki ile ilgili protestoları eleştiren Bakan yardımcısına salonu terk ederek tepki gösterdi.

İhracatçılardan 'Gezi olayları' tepkisi

İzmir'de, Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) koordinatörlüğünde düzenlenen '2'nci Gıda Ar-Ge Proje Pazarı' ödül töreninde, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Gezi Park eylemleri konusunda eleştirilerde bulundu. Arzu'yu protesto eden bir grup katılımcı da, salonu terk etti.

Dün Ankara'da yaşanan Taksim Gezi Park protestolarıyla ilgili değerlendirmede de bulunan Arzu şunları söyledi: "İzmir'e gelmek için Ankara'da havalimanına giderken bazı gördüklerimi paylaşmak istiyorum. Yolcuğumuz esnasında bir grup eylemcinin arasında kaldık. Eylemci grubun içinde kalan bir ambulans da vardı. Ambulansın içinde bulanan hasta ve hasta yakını olmak istemezdim. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından engelliler için yapılan meyve suyu büfeleri yıkılmıştı. Yine mahallemde vatandaşlar ışıklarını yakıp söndürüyorlardı. Tabii ki protestolarını yapabilirler. Ama bu komşularından bazılarının Kızılay'da dükkanları olduğunu hatırladım." Arzu'nun konuşmalarına AR-GE ve tarım çalışmaları dışında olması sebebiyle tepki gösteren katılımcılardan bazıları salonu terk etti. Salon dışına çıkan topluluk ödül konuşmaların siyasi boyutta olmasını eleştirdi.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler