FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte İstikbal'in yeni logosu

Boydak Holding, 50 milyon liralık yeni logosunu tanıttı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak, HES Kablo'yu halka arz etmeyi düşündüklerini belirtti.

İşte İstikbal'in yeni logosu

Boydak Holding CEO’su ve İstikbal Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak, İstikbal’in yeni logosundaki üç dalga boyunun bir yandan ergonomi, estetik ve erişilebirliği simgelerken diğer yandan da İstikbal’in ilk 3 hedefini çalışanlara, iş ortaklarına ve mağazadan içire giren her tüketiciye hatırlatacağını belirtti. “8 sektörde 41 şirketle yolumuza devam ediyoruz, lokomotif sektörümüz mobilya” diyen Memduh Boydak, 60 ülkede 300 münhasır mağaza ve Türkiye’de 750’yi aşkın mağaza ile tüketiciye ulaştıklarını ifade etti.

Büyükleri ikna edemiyoruz
Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, yeni İstikbal logosunu New York menşeili Chermayeff &Geismar Grubu’nun imzasını taşıdığını söyledi. Uyanık, tasarım ve sahadaki tüm uygulaması için yaklaşık 50 milyon TL’lik bütçe ayırdıklarını belirtti. Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Boydak ise, “Boydak Holding olarak halka arzı düşünüyor musunuz?” sorusuna “Yakın zamanda HES Kablo’yu halka arz etmeyi düşünüyoruz” dedi. Bekir Boydak, grubun diğer şirketleri için de “Büyüklerimizi ikna edemiyoruz” dedi.


Express


En Çok Aranan Haberler