FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

KONUT KREDİSİ HESAPLAMA: Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank 0,69 kredi faiz oranı hesaplama

Konut kredisi faiz oranları için araştırmalar hız kazandı. TOKİ konut kampanyasında yeni dönem başlıyor. Orta Gelir Grubuna yönelik yapılacak olan konutların detayları bugün açıklandı. Bakan Nebati açıklamasında, "Alınan konutlar 5 yıl boyunca satılamayacaktır. Azami 15 sene vade ile sağlanacak finansmanlarda faiz/kar payı oranları %0,69’dan başlayan oranlarla uygulanacaktır." dedi. Peki, konut kredisi nasıl hesaplanır?

KONUT KREDİSİ HESAPLAMA: Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank 0,69 kredi faiz oranı hesaplama

Konut kredisi hesaplama ekranı, ev kredisi almak isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Asgari peşinat oranı yüzde 10 olarak belirlenirken, azami 15 sene vadeyle sağlanacak finansman da faiz/kar payı oranı yüzde 0,69’dan başlayacak. Yeni Evim Programı'ndan yararlanacakların halihazırda bir konutunun olmaması ve son bir yıl içinde konut alacağı ilde konut satışı yapmamış olması gerekiyor." dedi. Buna göre 100.000 TL kredi alan bir kişi 0,69 faiz oranı ve 180 ay vade ile 175.780 TL geri ödeyecek. İşte konut kredisi hesaplama ekranları

ZİRAAT BANKASI KREDİ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası konut kredisi hesaplama işlemi bankanın internet sitesinden kolayca yapılabiliyor.
ziraat-bankası

Konut Kredisi Hesaplama Aracı ile, almak istediğiniz kredi türünü seçerek, kredi tutarı, ödeme sıklığı, vade, faiz oranını kendiniz belirleyip ödeme planını oluşturabilirsiniz.
KONUT KREDİSİ HESAPLAMA EKRANI-TIKLAYINIZ

halkbank

HALKBANK KONUT KREDİSİ NEREDEN HESAPLANIR?

Halkbank konut kredisi bankanın internet sitesinde hesaplama araçları sekmesinden yapılabiliyor. Öncelikli kredi hesaplama ekranına giriş yapmanız, ardından da konut kredisi sekmesini tercih etmeniz gerekiyor.
HALKBANK KONUT KREDİSİ HESAPLAMA-TIKLAYINIZ

vakıf

VAKIFBANK KREDİ FAİZ HESAPLAMA NASIL YAPILIR?

Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden kredi faiz oranlarını kolayca hesaplayabilirsiniz. İşte kredi faiz oranları hesaplama ekranı

VAKIFBANK KREDİ FAİZ HESAPLAMA EKRANI- TIKLAYINIZ


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler