FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI DOLAR ALIŞ - SATIŞ FİYATI 21 ARALIK 2023: Dolar ne kadar, euro kaç TL?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar ve euro alış - satış fiyatında son durum vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Merkez Bankası faiz kararı Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilen 2023 Aralık ayı PPK Toplantısı sonrası açıklandı. Peki, dolar ne kadar, euro kaç TL? İşte 21 Aralık 2023 Perşembe günü dolar ve euroda son durum...

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI SONRASI DOLAR ALIŞ - SATIŞ FİYATI 21 ARALIK 2023: Dolar ne kadar, euro kaç TL?

Dolar ve euro ile ilgili son dakika gelişmeleri haftanın dördüncü işlem gününde Merkez Bankası faiz kararı sonrası yakından takip ediliyor. Merkez Bankası, Başkanı Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilen Para Politikaları Kurulu (PPK) toplantısı sonrası açıklanan kararla politika faizi 250 puan artırılarak yüzde 42,5'e çıkarıldı. Birçok kişi internette "21 Aralık 2023 dolar ne kadar?" ve "Euro kaç TL?" gibi sorulara yanıt arıyor. 21 Aralık 2023 Perşembe günü dolar ve euro alış - satış fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

dolar

DOLAR VE EURO'DA SON DURUM

Güne 29,13 liradan başlayan dolar kuru 29,15 TL'den devam ederken, euro ise 32,11 TL'ye kadar yükseldi.

DOLAR VE EURO CANLI TAKİP EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

merkez-bankası-faiz-kararı

MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI

Aralık ayı Merkez Bankası faiz kararı açıklandı. Merkez Bankası, Başkanı Hafize Gaye Erkan liderliğinde gerçekleştirilen Para Politikaları Kurulu (PPK) toplantısı sonrası açıklanan kararla politika faizi 250 puan artırılarak yüzde 42,5'e çıkarıldı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler