FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

CANLI MERSİN seçim sonuçları! Mersin'de seçimi kim kazandı? Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı?

Mersin seçim sonuçlarıyla ilgili tüm ayrıntılar, anlık tablolar ve devam eden rekabet seçim sonuçları Mynet'te yayınlanıyor. Mersin, tüm partiler tarafından büyük öneme sahip. 2019'daki yerel seçimlerde CHP'nin adayı Vahap Seçer, Cumhur İttifakı'nı geride bırakarak belediye başkanı olmuştu. Kıyasıya bir yarışın olması beklenen Mersin seçim sonuçları 2024 yerel seçimlerinde de canlı olarak takip edilecek.

CANLI MERSİN seçim sonuçları! Mersin'de seçimi kim kazandı? Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı?

Türkiye bir yıl önceki genel seçimlerin ardından bugün de 2024 yerel seçimleri için yeniden sandık başına gitti. Yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara kadar Mersin seçim sonuçları da büyük bir heyecanla takip ediliyor. Mersin'de yerel seçim sonuçları belli oldu. Mersin'de mevcut belediye başkanı Vahap Seçer ile MHP adayı Serdar Soydan arasında rekabet yaşandı. Peki Vahap Seçer ve Serdar Soydan ne kadar oy aldı? Mersin 2024 yerel seçim sonuçları anbean Mynet'te olacak!

MERSİN SEÇİM SONUÇLARINI MYNET'TEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
Yerel seçim sonuçları Mynet'te yayınlanıyor. Mynet'in yerel seçime özel olarak hazırladığı 'Yerel seçim 2024' sayfasında il il seçim sonuçları canlı olarak takip edilebiliyor.

MERSİN 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI BELLİ OLDU MU? KİM KAZANDI?

CHP, Mersin'de mevcut başkan Vahap Seçer'i yeniden aday gösterdi. AK Parti, Mersin'de aday göstermedi, Cumhur İttifakı'nı temsilen MHP'den Serdar Soydan aday oldu. İYİ Parti Mersin'de Mahmut Bülent Özkan'ı Yeniden Refah ise İzzeddin Alkan'ı aday gösterdi. İlk sonuçlar yasaklar kalkmaz belli olacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler