FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

MSB işçi alım KURASI CANLI izlenir mi? 2022 MSB işçi alımı sorgulama ekranı...

MSB işçi alımı için heyecan dorukta. Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan açıklamaya göre 18 şehirde 89 farklı meslekten bin 115 personel alımı gerçekleştirilecek. Başvurular, İŞKUR üzerinden yapıldı. Gözler kura sonuçlarına çevrildi. Peki, MSB kura sonuçları açıklandı mı? MSB kura çekilişi sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSB işçi alım KURASI CANLI izlenir mi? 2022 MSB işçi alımı sorgulama ekranı...

MSB personel alımı için kura çekimi için heyecan dorukta. Milli Savunma Bakanlığı'nda istihdam edilmek üzere 18 ilde 89 farklı meslekten 1115 personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. İlana başvurular 21 ile 25 Kasım tarihleri arasında yapıldı. Şimdi ise gözler kura sonuçlarına çevrildi. Peki, MSB kura sonuçları açıklandı mı? MSB kura çekilişi sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte merak edilenler...

işkur

MSB KURASI İÇİN GERİ SAYIM!

Milli Savunma Bakanlığı 18 farklı ilde personel alımı için ilan yayınladı. İlana başvurular 21 Kasım-25 Kasım 2022 tarihleri arasında kabul edildi.

MSB işçi alım kurası, Millî Savunma Bakanlığı Eğitim Merkezi Müdürlüğünde (Emniyet Mahallesi Celal Bayar Bulvarı No:77/A Yenimahalle/ANKARA) bugün (08 Aralık 2022 Perşembe) saat 10:30’da noter huzurunda yapılacak.

MSB KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kura sonucunda belirlenen sözlü/uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adaylara ait liste Millî Savunma Bakanlığının resmi internet sitesinden yayınlanacak. Bu yayım tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca tebliğ yapılmayacaktır.

MSB İŞÇİ ALIMI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

MSB kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. Konu hakkında güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

msb 2

HANGİ İLLERDE ALIM YAPILACAK?

İzmir, Kocaeli, Ankara, İstanbul, Tekirdağ, Muğla, Mersin, Hatay ,Erzincan, Diyarbakır, Niğde, Kayseri, Erzurum, Elazığ, Eskişehir, Sivas, Adana ve Afyonkarahisar illerinde Milli Savunma Bakanlığı personel alımı yapılacak.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler