FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Ne Zaman Emekli Olurum' uygulamasıyla emeklilik yaşınızı öğrenin

'Ne Zaman Emekli Olurum?' uygulamasıyla çalışanlar emeklilik tarihlerini öğrenebiliyor. 'Ne Zaman Emekli Olurum?' uygulamasından faydalanmak için yapmanız gereken tek şey ise e-Devlet şifresi almak.

'Ne Zaman Emekli Olurum' uygulamasıyla emeklilik yaşınızı öğrenin

'Ne zaman emekli olurum?' sorusu e-Devlet ile yanıt buluyor. 'Ne zaman emekli olurum?' uygulamasıyla vatandaşlar normal şartlarda emekli olacağı tarihi öğrenebiliyor.

'Ne zaman emekli olurum?' uygulaması e-Devlet'te! Kamu kurum ve kuruluşlarında gerçekleştirilen pek çok işlemin internet üzerinden hızlı bir şekilde yapılabilmesine olanak veren e-Devlet kapsamına 'Ne zaman emekli olurum?' uygulaması da eklendi. e-Devlet kapısı olarak bilinen ve kullanıma açılan bu portaldan yapılabilecek pek çok işlem var. 'Ne zaman emekli olurum?' uygulaması işlemi bunladan yalnızca biri Ne zaman emekli olurum? ya da e-Devlet çatısı altında yapılabilecek pek çok işlemi gerçekleştirmek için ilk yapılması gereken şey ise bir e-Devlet şifresi almak. Ücretsiz olarak sunulan bu hizmetten yararlanmak için önce PTT şubelerinden bir şifre almak ve kullanıcı oluşturmak gerekiyor. 2 TL karşılığında tüm PTT şubelerinde gerçekleştirilen bu işlemin ardından artık bir e-Devlet hesabına sahip oluyorsunuz.

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM UYGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

e-Devlet sistemine T.C. Kimlik Numarası ve size verilen ya da sizin belirlemiş olduğunuz şifreyi kullanarak giriş yapabilirsiniz. Sisteme giriş yapılmasının ardından Ortak (4A/4B/4C) Hizmetler arasında bulunan Ne Zaman Emekli Olurum hizmetinden yararlanabilirsiniz. e-Devlet hizmetleri arasında yalnızca Ne Zaman Emekli Olurum uygulaması bulunmuyor. Bunun yanındaSağlık Yardımı Talep ve Taahhüt Başvurusu işlemini de e-Devlet'ten yapabilirsiniz. Ayrıca pek çok kamu kurum ve kuruluşundan yapılan işlemleri de e-Devlet'te bulabilirsiniz.

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM?

Ortak (4A/4B/4C) Hizmetler arasında bulunan Ne Zaman Emekli Olurum uygulamasını gerçekleştirerek emekli olacağınız günü hesaplayabilirsiniz. Bu işlemi e-Devlet'ten yapmak için öncelikle portala giriş yapmak gerekiyor. e-Devlet şifresi, mobil imza, elektronik imza ve T.C. kimlik kartı ile işlemlerden kendinize uygun olanı seçerek sisteme giriş yapabilirsiniz. Sisteme giriş yapan sigorta mükellefleri e-hizmetler kategorisinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu online hizmet uygulaması 4A hizmet bilgisi ekranından kolay bir şekilde güncel sigorta bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz. Daha sonra Ne Zaman Emekli Olurum uygulamasına

Express


En Çok Aranan Haberler