FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

OBASE halka arz ne zaman? OBASE halka arz fiyatı ve hisse kodu nedir?

OBASE halka arzın ne zaman gerçekleşeceği merak ediliyor. Yazılım ve Teknoloji Geliştirme Şirketi OBASE'nin halka arzı Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Gelişme sonrası halka arz fiyatı ve hisse kodu da merak konusu oldu. Peki OBASE halka arz ne zaman? İşte OBASE halka arz fiyatı ve hisse kodu!

OBASE halka arz ne zaman? OBASE halka arz fiyatı ve hisse kodu nedir?

OBASE'nin ne zaman halka arz olacağı merak edildi. Türkiye'nin önemli yazılım şirketlerinden biri olarak bilinen OBASE halka arz oluyor. Şirketin paylarının halka arzı hakkındaki izahname, 21 Temmuz 2022 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Gelişme sonrası 22 Temmuz 2022 tarihinde ise karar Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Peki OBASE halka arz ne zaman?

OBASE HALKA ARZ NE ZAMAN?

Halka arz, borsada satış yolu ile gerçekleştirilecek ve tüm yatırımcılar için “Eşit Dağıtım” yöntemi uygulanacak. Ayrıca şirket paylarının halka arzı, “Borsa’da Satış – Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemi” ile yapılacağı için tahsisat grubu da bulunmuyor.

Yerli teknoloji şirketi olarak bilinen OBASE için %30,77'lik halka açıklık oranı ile 28-29 Temmuz 2022 tarihlerinde iki gün süreyle talep toplanmış olacak.

OBASE HALKA ARZ FİYATI VE HİSSE KODU NEDİR?

Şirketin halka arz fiyatı 10,50 TL olurken, borsa kodu ise “OBASE” olarak belirlendi. Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası A.Ş. ile Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. şirketin halka arzına aracılık edecek. Süreç hakkındaki detaylar, düzenlenen basın toplantısı ile beraber kamuoyu ile paylaşılmış oldu.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler