FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023 KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ: İŞKUR 216 Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekimi sonuçları nasıl öğrenilir?

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi sonuçları isim listesi, canlı yayın sonrası internette araştırılıyor. 216 temizlik görevlisi pozisyonu için başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 1 Kasım tarihinde başlayıp 6 Kasım 2023 tarihinde sona erdi. Şimdi gözler İŞKUR ile Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura sonuçları sorgulama ekranında. Peki, Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekimi sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023 KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ: İŞKUR 216 Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekimi sonuçları nasıl öğrenilir?

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi sonuçları isim listesi günün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Başvurular 1-6 Kasım tarihleri arasında İŞKUR üzerinden alındı. Temizlik personeli pozisyonuna 216 engelli personel alımı için çekiliş bugün gerçekleştirildi. Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekiminin canlı olarak bakanlığın YouTube sayfasında yayınlandı. İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekimi sonuçları sıralı tam liste merak konusu oldu. İşte detaylar...

sağlık-bakanlığı-kura-sonuçları

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ YAPILDI!

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekilişi bugün (28 Kasım 2023 Salı) Ankara’da gerçekleştirildi.

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak?

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ CANLI OLARAK YAYINLANDI

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekilişi YouTube'da canlı olarak yayınlandı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

SAĞLIK BAKANLIĞI'NA PERSONEL ALIMI YAPILACAK İLLER HANGİLERİ?

Ardahan,
Bilecik,
Burdur,
Çanakkale,
Denizli,
Erzurum,
Gümüşhane,
Hakkari,
Hatay,
İstanbul,
Kars,
Kastamonu,
Kırklareli,
Kilis,
Kütahya,
Malatya,
Mardin,
Muğla,
Sakarya,
Samsun,
Sinop,
Sivas

sağlık bakanlığı işçi alımı

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA SONUÇLARI 2023 SORGULAMA EKRANI

Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekilişi sonuçları Sağlık Bakanlığı'nın internet adresinden öğrenilebilecek.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

sağlık bakanlığı işçi personel

SAĞLIK BAKANLIĞI ENGELLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Sağlık Bakanlığı'na sürekli işçi kadrolarına başvuran adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir;

  1. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (6) ve (7) numaralı alt bentlerinde belirtilen şartlar ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasında yer alan şartları taşımak. (Yabancı uyruklu
    adaylar tercih yapamayacaktır.)

  2. Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını tamamlamış olmak.

  3. Başvuru tarihinin ilk günü itibarıyla 40 yaşını doldurmamış olmak (01/11/1983 ve daha sonraki doğumlular başvuru yapabilecektir).

  4. Başvurulan meslek için belirlenen bir okuldan (bölümden/programdan) son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak ve istenilen belgelere son başvuru tarihi itibariyle sahip olmak.

  5. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak (Atanmaya hak kazanan adaylardan istenecektir).

  6. İşe göndermede öncelik hakkına sahip olan adaylardan anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmak.

  7. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu hükümleri gereğince arşiv araştırması sonucuna göre atama işlemi yönünden bir engeli bulunmamak.

  8. Engelli sürekli işçi kadroları için Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının (ı) bendinde tanımlandığı şekilde sağlık kurulu raporuyla belgelendirmek.

    Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler