FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Akaryakıt fiyatlarında yeni gelişme! İndirimin ardından zam haberi! LPG fiyatlarına...

Akaryakıt fiyatları üzerinde etkili olan petrol fiyatlarında son dakika hareketliliği yaşanıyor. Geçen hafta akaryakıt fiyatları için üst üste indirim ve zam haberleri gelmişti. Akaryakıt fiyatlarını araştıran vatandaşlara bugün ise kötü haber geldi. Cumartesi gününden geçerli olmak üzere LPG'de 30 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Peki 29 Temmuz Cuma güncel akaryakıt fiyatları ne oldu? İşte son dakika haberinin detayları...

Akaryakıt fiyatları için vatandaşların merakla beklediği son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Petrol fiyatlarındaki hareketlilikle birlikte geçen haftalarda üst üste indirim haberi gelen akaryakıt fiyatları için yeni gelişme yaşandı. Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 102,29 dolardan işlem görüyor. Bu hafta ABD ham petrolü yüzde 2'yi, Brent petrol ise yüzde 3'ü aşan kazanç sağladı. Petrol fiyatlarındaki artış akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak.

SON DAKİKA | LPG'YE 30 KURUŞ ZAM GELİYOR

NTV'de yer alan habere göre, LPG fiyatlarına 30 Temmuz Cumartesi günü 30 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Benzin grubunda ise bir değişiklik beklenmiyor.

benzin

GÜNCEL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 24,48 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 22,25 liradan satılıyor.

GÜNCEL LPG FİYATLARI

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10,52 liradan satılıyor.

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10,97 liradan satılıyor.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler