FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sözleşmeli personele kadro ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak: İşte sözleşmeli personele kadro açıklaması tarihi...

Sözleşmeli personel kadro çalışması ile ilgili beklenen açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, tarafından yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası konuya ilişkin açıklamada bulunacak. Peki sözleşmeli personele kadro ne zaman? İşte Bakan Bilgin'den kritik 'sözleşmeli personele kadro' açıklaması!

Sözleşmeli personele kadro ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak: İşte sözleşmeli personele kadro açıklaması tarihi...

Sene sonunun yaklaşmasıyla sözleşmeliye kadro, EYT, asgari ücret, memur zammı gibi konuların araştırması hız kazandı. Birçok çalışan, kadro haberlerini yakından takip ediyor. Bakan Bilgin, konuyla alakalı önemli son dakika açıklamasında bulundu. Peki sözleşmeli personele kadro ne zaman? İşte detaylar...

SÖZLEŞMELİYE KADRO NE ZAMAN?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin sözleşmeliye kadro hakkında yaptığı açıklamada, "Kamudaki sözleşmeli personeli kapsayan düzenlemenin son halini Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak." ifadelerini kullandı.

Sözleşmeli personele kadro ne zaman? Bakan Bilgin'den kritik 'sözleşmeli personele kadro' açıklaması!

Öte yandan Bakan Bilgin, "Sözleşmeli memurları bu ayın içerisinde kadrolu hale getireceğiz. Çalışmayı tamamladık" şeklinde konuşmuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bakanlığının 2023 bütçesinin sunumunda sözleşmeli personelin kadroya geçiş çalışmasının bu ay tamamlanacağını söylemişti.

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO AÇIKLAMASININ YAPILACAĞI KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yeni Kabine toplantısı 28 Kasım Pazartesi günü Beştepe'de olacak. Toplantının saati henüz belli olmasa da 15:30-16:00 sıralarında Kabinenin biraraya gelmesi bekleniyor.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler