FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tarihin en büyük halka arzı! TAB Gıda halka arz oluyor: İşte detaylar...

Borsa İstanbul'da halka arzlar devam ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), haftalık bülteninde yeni halka arz olacak şirketleri açıkladı. 12 Ekim tarihli bültende TAB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzına onay verildi. 6.8 milyar TL halka arz büyüklüğüyle TAB Gıda borsa tarihinin şu ana kadarki en büyük halka arzı olacak. İşte ayrıntılar....

Tarihin en büyük halka arzı! TAB Gıda halka arz oluyor: İşte detaylar...

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 12 Ekim haftalık bültenini yayınlandı. Bu haftaki bültende 2 şirketin halka arzı onaylandı. Onaylanan şirketler TAB Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ ile Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ oldu.

6.8 MİLYAR TL'LİK EN BÜYÜK HALKA ARZ

TAB Gıda halka arz büyüklüğü ile dikkatleri çekiyor. 6.8 milyar TL arz büyüklüğüyle şirket ilk yüksek oranda halka arza edilen şirket olacak. Halkbank'ın 2012'deki 4,51 milyar TL ile halka arzı, borsa tarihindeki ikinci yüksek arz olmuştu.

HİSSE FİYATI 130 TL OLACAK

TAB Gıda'nın toplam 52,5 milyon TL payı halka arza konu edilecek. 1 TL nominal değerli paylar 130,00 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler