FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOGG ne zaman trafiğe çıkacak? Heyecanlandıran açıklama geldi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'la ilgili son açıklama Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim'de fabrikanın açılışını yapacağını hatırlatan Hisarcıklıoğlu TOGG'un trafiğe çıkış tarihini de verdi.

TOGG ne zaman trafiğe çıkacak? Heyecanlandıran açıklama geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur" dedi.

ac0a65f7-8928-44c1-a880-3daf2b6b5490

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Tosya Sanayi ve Ticaret Odasının yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Törenin ardından açıklamalarda bulunan Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil ile ilgili son değerlendirmeleri aktardı.
2023 yılının ilk üç ayında otomobilin banttan inerek trafiğe çıkacağını söyleyen Hisarcıklıoğlu, "Allah nasip ederse 29 Ekim’de Sayın Cumhurbaşkanımızın elleri ile fabrikanın açılışını gerçekleştireceğiz. 2023’ün ilk üç ayında inşallah banttan inerek trafiğe çıkmış olur’’ dedi. (iha)

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler