FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ BURSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI! Bursa Büyükorhan, Harmancık, Keles, Orhaneli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Sonuç sorgulama ekranı!

TOKİ Bursa kura çekilişi bugün (28 Ocak 2023 Cumartesi günü) kurumun YouTube kanalında canlı olarak yayınlandı ve Büyükorhan, Harmancık, Keles ile Orhaneli konutları sahibini buldu. Konuya ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki, Bursa Büyükorhan, Harmancık, Keles, Orhaneli TOKİ KURA SONUÇLARI açıklandı mı? TOKİ Bursa kura çekilişi sonuçları isim listesi ekranı...

TOKİ BURSA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI! Bursa Büyükorhan, Harmancık, Keles, Orhaneli TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? Sonuç sorgulama ekranı!

Bursa TOKİ kura çekilişleri bugün Büyükorhan, Harmancık, Keles ve Orhaneli konutları için gerçekleştirildi. Kura çekimi kurumun YouTube sayfası üzerinden canlı olarak ekrana geldi. Peki, TOKİ Bursa kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Bursa Karacabey, Mustafakemalpaşa, Yenişehir TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte tüm merak edilenler...

BURSA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI NASIL İZLENİR?

Bursa İli Büyükorhan, Harmancık, Keles, Orhaneli ilçelerinde yer alan TOKİ konutlarının kurası bugün çekildi. Kura çekilişini kurumun YouTube kanalı üzerinden canlı yayınlandı.

TOKİ 2

BURSA TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Bursa Büyükorhan, Harmancık, Keles, Orhaneli ilçelerinin kura sonuçları E-Devlet üzerinden erişime açılan ekran aracılığıyla sorgulanabiliyor. Sonuçların o ekran üzerine eklenmesi ise ortalama 1 gün alabiliyor.

TOKİ BURSA KURA SONUÇLARI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler