FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ ORTA GELİRLİYE KONUT projesi 1. bölgede hangi iller var? Orta Gelir konut projesinde en çok verilen kredi ne kadar, kaç TL?

TOKİ orta gelirliye konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması geçtiğimiz gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından yapıldı. Bakan Nebati, gelir düzeyi ve konut fiyatları baz alınarak Türkiye'yi 3 bölgede ele aldıklarını ifade etti. Peki, TOKİ orta gelirliye konut projesi 1. bölgede hangi iller var? TOKİ orta gelirliye konut projesi 1. bölgede en çok verilen kredi ne kadar?

TOKİ ORTA GELİRLİYE KONUT projesi 1. bölgede hangi iller var? Orta Gelir konut projesinde en çok verilen kredi ne kadar, kaç TL?

TOKİ orta gelirliye konut projesi ile ilgili detaylar belli oldu. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin açıklamasının ardından bugün de çok sayıda vatandaş internette araştırma yapıyor. Peki, TOKİ orta gelirliye konut projesi 1. bölgede hangi iller var? TOKİ orta gelirliye konut projesi 1. bölgede en çok verilen kredi ne kadar? İşte detaylar...

TOKİ ORTA GELİRLİYE KONUT PROJESİNDE 1. BÖLGEDE HANGİ İLLER VAR?

TOKİ Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından açıklandı.

TOKİ Orta Gelirliye Yönelik Konut Kampanyası kapsamında İstanbul 1. Bölge; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2. bölge, diğer tüm illerimiz de 3. bölge olarak belirlendi.

TOKİ ORTA GELİRLİYE KONUT PROJESİNDE 1. BÖLGE İÇİN EN ÇOK KREDİ NE KADAR?

Bakan Nebati'nin konuya dair yaptığı açıklamadan satır başları şu şekilde:

"Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızla birlikte çalışarak, gelir düzeyi ve konut fiyatlarının genel seyri açısından ülkemizi 3 bölgede ele aldık.

Programımız kapsamında İstanbul 1. Bölge; Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Mersin ve Muğla 2. bölge, diğer tüm illerimiz de 3. bölge olarak belirlenmiştir.Programımız çerçevesinde bankalarımız ve katılım finans kurumlarımız tarafından sağlanacak finansman tutarları:

  1. Bölge olan İstanbul’da en çok 5 milyon TL, 2. Bölgedeki illerimizde en çok 3 milyon TL, 3. Bölgedeki illerimiz için ise en çok 2 milyon TL’dir."
    Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler