FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: e Devlet 5750 konut için 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi vatandaşalar tarafından merak konusu oldu. TOKİ Tuzla kura çekilişi isim listesi canlı yayında yapılan çekiliş ile belli oldu ve 5750 konut sahibini buldu. Bilindiği üzere çarşamba günü gerçekleştirilen kura çekiminde 2+1 konutların hak sahipleri netleşmişti. Peki, TOKİ Tuzla 2+1 ve 3+1 kura çekimi sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi ekranı...

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI 2023: e Devlet 5750 konut için 2+1, 3+1 TOKİ Tuzla kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı?

TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi internette araştırılıyor. TOKİ Tuzla kura çekimi 2+1 konutlar için çarşamba günü, 3+1 konutlar için perşembe günü canlı olarak yayınlandı. TOKİ Tuzla kura sonuçları, e-Devlet üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak sorgulanabiliyor. İşte, TOKİ Tuzla kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı...

toki-arsa1

TUZLA TOKİ KURA ÇEKİMİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Tuzla TOKİ kura çekimi sonuçları ile ilgili detaylar merak konusu oldu.

TOKİ Tuzla kura sonuçları 2+1 konutlar için 13 Aralık 2023 Çarşamba günü, 3+1 konutlar için 14 Aralık 2023 Perşembe günü gerçekleştirildi. Bilindiği üzere yapılan canlı yayınlar sonrası kura sonuçları, e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor.

toki-ankara-başvuru

TOKİ TUZLA KURA ÇEKİM SONUCU SORGULAMA EKRANI

Tuzla kura sonuçlarına, e-Devlet üzerinden erişim sağlanabilecek. Sonuçlar genellikle kura çekiminin tamamlanmasının ardından 1 gün sonra sistemde erişime açılıyor.

TOKİ KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler