FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

TOKİ YALOVA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI açıklandı mı? Hürriyet ve Kazimiye Mahallesi Yalova kura çekimi 2+1, 3+1 asil ve yedek kazananlar isim listesi!

TOKİ Yalova kura çekilişi sonuçları, Altınova ilçesi Hürriyet Mahallesi ile Merkez İlçesi Kazimiye Mahallesi için bugün saat 10.00'da gerçekleştirilen çekilişin ardından merak edildi. Yalova Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş kurumun YouTube kanalında canlı olarak yayınlandı. Hürriyet ve Kazimiye Mahallesi Yalova kura çekimi 2+1, 3+1 asil ve yedek kazananlar isim listesi internette araştırılıyor. Peki, Yalova kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ YALOVA KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI açıklandı mı? Hürriyet ve Kazimiye Mahallesi Yalova kura çekimi 2+1, 3+1 asil ve yedek kazananlar isim listesi!

TOKİ Yalova kura çekilişi bugün saat 10:00'da noter huzurunda Yalova Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kura çekimi kurumun resmi YouTube sayfası üzerinden canlı olarak yayınlandı. "TOKİ Yalova kura sonuçları açıklandı mı?" sorusunun yanıtı merak konusu oldu. İşte TOKİ Yalova kura çekilişi sonuç sorgulama ekranı ve detaylar...

TOKİ

YALOVA TOKİ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

TOKİ Yalova Merkez kura sonuçları E-Devlet üzerinden erişime açılan ekran aracılığıyla sorgulanabilecek. Sonuçların o ekran üzerine eklenmesi ise ortalama 1 gün alabiliyor.

TOKİ

TOKİ YALOVA KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

TOKİ YALOVA KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİŞN TIKLAYINIZ

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler