FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ülker'de dev hisse satışı

Ülker Bisküvi’de satış miktarının, yüzde 20’ye çıkarıldığı açıklandı.

Ülker'de dev hisse satışı

Şirketten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi: "Şirketimiz tarafından 7 Ağustos 2013 ve 3 Ekim 2013 tarihinde yapılan özel durum açıklamalar İle Ünlü Menkul Değerler A.Ş.'nln ("Ünlü") Şirketimizin İştirak portföyünde bulunan ve Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş. ("Ülker") sermayesinin yaklaşık %20'sini temsil eden toplam 68.400.000 adede kadar borsada İşlem gören nitelikte paylarının satışı ile ilgili olarak yetkllendirildiği ve satış fiyatının pay başına 12,60 TL belirleneceği kamuya duyurulmuştu.

Yukarıda belirtilen payların tamamının ünlü tarafından belirlenen nitelikli yatırımcılara tahsisi bugün İtibariyle tamamlanmış olup, bu payların satışı ve devri bugün itibariyle Borsa İstanbul A.Ş. üzerinden pay başına 12,60 TL fiyat İle gerçekleştirilecektir.

Bu İşlemin tamamlanmasını müteakiben, Ülker'in çıkarılmış sermayesinde birlikte beraber hareket eden Yıldız Holding, iştirakleri ve ailenin pay sahipliği oranı yaklaşık yüzde 57'ye düşecektir."

ÜLKER HİSSESİ COŞTU

Yıldız Holding'in Ülker Bisküvi'deki yüzde 20 payının nitelikli yatırımcıya satışının ardından sert dalgalanan Ülker hisseleri tavan fiyata çıktı. Hisseler seansın ilk dakikalarındaki satış işlemi sırasında yüzde 8 civarında kayıpla 12,60 liradan işlem gördü. Açıklamaların ardından Ülker Bisküvi hisseleri yüzde 13,50 tavan fiyata ulaştı. Gözde Girişim hissesi ise, yaklaşık yüzde 15,90 değer kazandı.

[

**

**](https://finans.mynet.com/borsa/hisseler/ulker-ulker-biskuvi)

[

****](https://finans.mynet.com/borsa/hisseler/ulker-ulker-biskuvi)

[**

**](https://finans.mynet.com/borsa/hisseler/gozde-gozde-girisim)

[

****](https://finans.mynet.com/borsa/hisseler/gozde-gozde-girisim)

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler