FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

VGM BURS ÜCRETİ 2023-2024: VGM burs başvurusu ne zaman, ücreti ne kadar? Başvuru şartları!

VGM burs ücreti ve başvuru tarihleri öğrenciler tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Vakıflar Genel Müdürlüğü Bursu her sene ilköğretim, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine verilmektedir. Peki, 2023 VGM burs başvurusu ne zaman? VGM burs ücreti ne kadar, kaç TL?

VGM BURS ÜCRETİ 2023-2024: VGM burs başvurusu ne zaman, ücreti ne kadar? Başvuru şartları!

VGM burs ücreti ve başvuru tarihleri merak edildi. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan burs yardımından yararlanmak isteyen öğrenciler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Ortaöğrenim için burs başvuruları için geri sayım devam ediyor. VGM burs başvuru tarihleri ve detaylar haberimizde...

VGM BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

VGM burs başvuruları (ortaöğretim için) yakın zamanda başlayacak. Başvurular 1-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleştilebilecek.

Yükseköğrenim burs başvuru tarihleri ise 2023 yılı YKS ve DGS ek yerleştirme tarihlerine göre belirlenecektir.

VGM BAŞVURULARI NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Başvuru şekli ve zamanı Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi üzerinden başvuru başlama tarihinden en az 15 gün önce duyurulur. Başvuru sonuçları yine buradan açıklanacak.

VGM BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

VGM BURSU NE KADAR?

VGM bursu (2023-2024 eğitim yılı) ortaöğrenim eğitim yardımı miktarı aylık 750,00 TL olarak belirtildi. Ödemeler Ekim ayından itibaren yapılacak.

Yükseköğrenim burs miktarı ise aylık 1.250,00 TL olarak açıklandı.

Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler