FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Son dakika: Ev alacaklar dikkat! Bakan Kurum 'yakında' diyerek duyurdu! Yeni konut kampanyası geliyor...

Cumhuriyet tarihinin en büyük TOKİ Sosyal Konut Projesi sonrası bu kez orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'yakında açıklayacağız' diye duyurdu. Öte yandan, Bakan Kurum, gelire göre farklı faiz oranı uygulaması yapılacağını da belirtti.

Son dakika: Ev alacaklar dikkat! Bakan Kurum 'yakında' diyerek duyurdu! Yeni konut kampanyası geliyor...

Son dakika haberi... TOKİ'nin 250 bin sosyal konut kampanyasının ardından bu kez orta gelir grubu için yeni konut kampanyası geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Orta Gelire Konut Kampanyası hakkında açıklama yapan Bakan Kurum, "Kampanyanın fiyatları etkilemesini istemiyoruz." dedi.

"YAKINDA AÇIKLAYACAĞIZ"

Bakan Kurum, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile çalıştıklarını belirterek, "Yakında açıklayacağız. Kampanya ile proje arzını da artırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

konut15

KONUT KREDİLERİNDE FARKLI FAİZ ORANI UYGULAMASI BAŞLAYACAK

Konut kredilerinde ise gelire göre farklı faiz oranı uygulamasının başlayacağını belirten Bakan Kurum bununla ilgili de çalışmalar olduğu bildirdi.


Canlı Borsa


En Çok Aranan Haberler