FİNANS

Derinlik bilgileri IBS'te

IBS veri yayın hayatında bir ilke daha imza attı. Yatırımcılar arasında ADSL'den derinlikli data erişimi olarak bilinen, teknik tanımıyla internete erişilen her noktadan derinlikli borsa verilerine ulaşmaya olanak tanıyan teknolojileri geliştiren IBS, IMKB'den yayın izni alan ilk kurum oldu.

Neden IBS? Niye internet?

Özgür : Bağlantı kapasitesinin yeterli olması durumunda internete eriştiğiniz her yerden borsayı izleyin. ADSL, GPRS, DialUp, kiralık hat, şirket network'ü, kablo modem farketmez.

Mobil : Evden, işyerinden, otelden, kafeden, denizden, sahilden, yeryüzünden, gökyüzünden, istediğiniz heryerden.

Ekonomik : IBS sayesinde KDV ödemeyin; İnternet ile, çanak, kablo tv, decoder, kurulum ücreti ek telefon gideri gibi masraflardan kurtulun.

Güvenli ve Hızlı : Banka ve aracı kurumların internetten işlem yaparken kullandığı 128 Bit SSL güvenlik yapısını kullanan IBS Pro ile, entegrasyon sağlanmış aracı kurumlardan direk program üzerinden emrinizi verin, portföyünüzü ve işlem durumunuzu izleyin, anında alım satım yapın. Telefon etmeden, sıra beklemeden, büyük internet sayfalarına gidip, gelmeden.

Eksiksiz : IBS Borsa Terminali ile tüm piyasa verilerine ulaşın. Derinlikli hisse, takas verileri, grafikler, TCMB verileri, pariteler, serbest piyasa döviz, repo, isteğe bağlı yüzeysel veya derinlikli tahvil-bono ve vadeli opsiyon borsası... Tüm analizlerinizi yapın; Teknik analiz, takas analizi, para giriş çıkışları, kademe analizi, en çok düşen, çıkan, işlem görenler, istatistikler, MetaStock'a aktarım ve buraya sığmayacak nice ayrıntı.

Detaylar www.ibsyazilim.com adresinde sunulmaktadır.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler