FİNANS

"Enerjide gelişen teknolojiye ayak uyduramayan geride kalıyor"

Limak Enerji CEO’su Birol Ergüven, enerji sektörünün hızla değiştiğini ve yeni teknolojilere adapte olamayan şirketlerin zamanla geride kaldığına dikkat çekti.

İstanbul, 18 Aralık (DHA) - Limak Enerji CEO’su Birol Ergüven, enerji sektörünün hızla değiştiğini ve yeni teknolojilere adapte olamayan şirketlerin zamanla geride kaldığına dikkat çekti.
Girişimcilik Hızlandırma Programı Limak Enerji’nin enerji sektörüne yönelik yenilikçi fikirleri desteklemek amacıyla başlattığı Türkiye’nin Enerji Akademisi (TEA) Limak Enerji Girişimcilik Hızlandırma Programı’nın Demo Günü 10 girişimin sunumlarıyla gerçekleştirildi.
Demo Günü'nde konuşan Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Batuhan Özdemir, "Program boyunca girişimcilerin iş modellerini geliştirebilmeleri ve başarıyla hayata geçirebilmeleri için gerek duydukları destekleri sağladık. Kurum içi girişimcilik, kurum dışı girişimcilik kadar önemli. Bu sebeple, girişimlerimizi Limak Enerji yöneticilerimizle eşleştirerek, tüm ekosistem oyuncuları arasında bir sinerji yaratmaya çalıştık" dedi.
Etkinlikte, Teknoloji Transfer Danışmanı Doğan Taşkent’in moderatörlüğünde Dünya Enerji Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Barış Sanlı, Limak Enerji CEO’su Birol Ergüven, 500 Startup Yönetici Ortağı Rina Onur Şirinoğlu ve Reengen CEO’su Şahin Çağlayan’ın katılımıyla “Büyük Şirket

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler