FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

HP KOBİ’ler için yeni depolama çözümlerini duyurdu

Yeni HP MSA ve HP StoreEasy çözümleri, HP Simply StoreIT programıyla birlikte hem kurumların hem de HP iş ortaklarının gelirlerini artırıyor.

HP KOBİ’ler için yeni depolama çözümlerini duyurdu

HP, KOBİ’lerle kamu kuruluşlarının yatırım getirisini en üst düzeye çıkarmak için yenilenen MSA giriş seviyesi disk sistemi ve HP StoreEasy Depolama portföyüyle birlikte, iş ortakları için geliştirilen yeni bir programını da duyurdu.
BT kaynaklarının sınırlı olması ve depolama alanındaki uzman kadro eksikliği, KOBİ’lerin iş sürekliliği ile yüksek performans gerektiren uygulamalar için özel depolama sistemleri kurmasını zorlaştırıyor.

KOBİ’lere özel depolama sistemleri artık daha kolay!
Yeni HP MSA 2040 Depolama sistemi veri merkezlerinde yönetimi kolaylaştırıyor ve benzer şekilde fiyatlandırılan harici disk depolama çözümlerine göre 4 kata kadar performans artışı sağlıyor.(1) Gelişmiş HP StoreEasy Depolama portföyü, KOBİ’lerin gittikçe artan dosya veri yükünü özel eğitim almaya gerek kalmadan en verimli şekilde yönetmesi ve korumasına imkan tanıyor.
Bu çözümler HP’nin yeni Simply StoreIT programı ile sunuluyor. İş ortaklarının KOBİ’lerin karşılaştığı zorlukları hızla çözerek yeni gelir fırsatları elde etmesini kolaylaştıran program; uzman kadrolar için gereken bütün eğitim, pazarlama ve teşvik çözümlerini içeriyor.
HP Türkiye Depolama Ülke Müdürü İlker Rodoplu, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Sanallaştırma teknolojileri ve iş yükünü artıran diğer yeni uygulamalar, iş geliştirmeyi hızlandırmak yerine yavaşlatan son derece karmaşık sorunlara yol açıyor. Böylece, KOBİ’ler bu sorunları çözmekte zorlanıyor. Simply StoreIT programı; iş ortaklarımıza zaman, bütçe ve kaynak sıkıntısı çeken KOBİ’lerin iş geliştirme faaliyetlerini desteklemek için gereken sorunsuz depolama çözümünü sağlıyor.”

Fiber Kanal Sistemiyle KOBİ’lere maksimum kazanç
Kadro ve bütçe sınırlamaları KOBİ’lerin sanallaştırma gibi yeni uygulamalara yönelik paylaşımlı depolama sistemleri kurmasını zorlaştırıyor hatta satın alma gücünden dolayı performanstan ödün vermek zorunda kalıyorlar.
Yeni HP MSA 2040 Depolama çözümü, benzer düzeyde fiyatlandırılan diğer Fiber Kanal sistemlerine göre sektörün en uygun performans / fiyat oranlı seçeneklerini sunarak bu zorunluluğu ortadan kaldırıyor.(2) Sınıfında 16 gigabit (Gb) Fiber Kanal bağlantısı sunan ilk sistem olan(3) HP MSA 2040 bu konuda artan talebi karşılamak için özel olarak tasarlandı. Yüksek bant genişliği, üstün performanslı kontrolörler ve katı hal diski (SSD) teknolojisi hem kurumlarda artan iş yükünü karşılıyor hem de girdi / çıktı işlemlerinin dolar getirisini en üst seviyeye çekiyor. Bu da aşağıdaki avantajları sağlıyor:
• Daha az donanım üzerinde daha fazla sanal makine desteği ile veri merkezlerini küçültme ve enerji tüketimini azaltma.
• Önceki MSA kuşağını kullanan kurumların mevcut disk sürücülerini yeni HP MSA 2040 çözümüne kolayca taşımasını sağlayan “yerinde veri” yükseltme özelliği ile mevcut yatırımları koruyarak kurulumu hızlandırma.
• Sunucu yöneticilerinin HP ProLiant ve HP BladeSystem sunucularda kullandığı basit yönetim arayüzü ile mevcut kaynak kullanımını en üst düzeye çıkarma.
HP Teknoloji Hizmetleri, kurumların HP MSA Depolama yatırımından maksimum düzeyde yararlanmasını sağlamak için verimli konsolidasyon seçenekleri ve tam kapsamlı gelişmiş destek hizmetleri sunuyor.

Hem dosya ve uygulama verimliliğini hem de güvenlik ve iş sürekliliğini artıran çözümler
Microsoft Windows® altyapısına sorunsuz entegre edilen gelişmiş HP StoreEasy Depolama portföyü; kurumların binlerce eşzamanlı kullanıcıdan gelen yapısal olmayan verileri depolamasını, yönetmesini ve korumasını sağlıyor. Kalıcı dosya ve uygulamaların kesintisiz olarak kullanılmasını kolaylaştıran HP teknolojileri kurumlara şu avantajları sunuyor:
• Yeni disk sürümleri oluşturmayı kolaylaştırma ve yeni kaynak atama aracı ile depolama kapasitesini optimize ederek yönetime ayrılan süreyi azaltma.
• Yerel veya uzak sistemlerde mevcut dosya paylaşımlarını inceleyerek maliyetleri azaltma ve kapasite planlamasını iyileştirme. HP StoreEasy veri tekilleştirme özelliğiyle kapasite kullanımını öngörerek depolama alanından tasarruf sağlama.
• Hızlı dosya kurtarma için entegre anlık görüntü yönetimi ile verilerin her an kullanılabilmesine imkan tanıma.
• HP StoreEasy 3830 Ağ Geçidi kümelerinin yapılandırılmasını hızlandıran yeni bir sihirbazla üretkenliği artırma.
• HP’nin anahtar teslim veri koruma çözümleri kapsamındaki HP StoreEasy 1000/5000 seçeneklerinin sağladığı avantajlardan yararlanma ve isteğe bağlı HP Data Protector ve HP Autonomy LiveVault desteğiyle bulutta veri koruma ihtiyacını karşılama.

HP’nin tam kapsamlı programı iş ortakları ve KOBİ’lerin gelirlerini artırıyor
HP sunucular, depolama, ağ çözümleri ve hizmetleri kapsayan yeni HP Just Right IT programında sağlanan seçenekleri HP Simply StoreIT Programı ile geliştirdi. Bu program HP iş ortakları ile KOBİ’lerin çözüm geliştirmeyi hızlandırması için gereken kılavuzları ve referans mimarilerini sağlıyor. HP’nin kapsamlı çözümleri sanallaştırma, yedekleme, veri koruma, Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server ve dosya konsolidasyonundaki kritik sorunları gidermek üzere geliştirildi.
HP Simply StoreIT Programı, HP’nin iş ortakları üzerinden kullanıma sunulacak. Yeni program iş ortaklarının HP depolama çözümlerinden sağladığı yatırım getirisini hızlandıran araçları, kaynakları ve diğer teşvikleri kapsıyor. Bu araçlar arasında alıntı ve yapılandırma şablonları, ortak marka potansiyel müşteri üretme paketleri ve satışları artırmak için tasarlanan diğer eğitim materyalleri yer alıyor.
(1) HP MSA 2040 ile IBM DS3500 ve Dell MD3600 karşılaştırmasına yönelik HP test verileri.
(2) Nisan 2013 itibariyle kamuya açık fiyat bilgileri bağlamında HP MSA 2040 ile IBM DS3500 ve Dell MD3600 karşılaştırmasına yönelik HP test verileri.
(3) Benzer fiyat ve özelliklere sahip diğer markaların yayınlanmış teknik özellikleriyle yapılan HP karşılaştırması.
Microsoft ve Windows, Microsoft Corporation’ın ABD’deki tescilli ticari markalarıdır.

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler