FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hyundai'nin marka değeri 15 milyar doları aştı

Hyundai, marka değerini 2021 yılında yüzde 6 artırarak toplam 15,1 milyar dolar seviyesine çıkardı.

Hyundai'nin marka değeri 15 milyar doları aştı

Elektrikli otomobillerin oldukça popüler olduğu son yıllarda, birçok marka yeni modeller piyasaya sürüyor. Bu markalardan biri olan Hyundai ise elektrikli Kona ve Ionic modelleriyle satış rakamlarını artırmaya devam ediyor.

Hyundai Motor Company, marka değerini 2021 yılında yüzde 6 artırarak toplam 15,1 milyar dolar seviyesine çıkardı.

ELEKTRİKLENMENİN PAYI BÜYÜK

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 7 yıldan bu yana dünyanın en iyi 30 markası arasında yer alan Hyundai'nin, elektrifikasyon ve mobilite alanındaki ilerlemesi, marka değeri açısından oldukça önemli rol oynadı.

Aynı zamanda, 2045 yılına kadar karbon nötrlüğü ve hidrojen yakıt hücreli araçlar konusundaki gelişmeler de markanın yükselmesine yardımcı oldu.

Hyundai Motor Company, geleceğin akıllı mobilite cihazlarını ve hizmetlerini göstermek için bir akıllı şehir inşaatı projesi başlatırken aynı zamanda bu insan merkezli, doğa dostu yerleşim bölgesi, şehir içindeki yoğun araç trafiği ve çevre kirliliği gibi kentleşme sorunlarını da ele alıyor.

Urban Air Mobility (UAM) adı verilen bu konsept, robotik ve otonom elektrikli araçları gelecekte yoğun bir şekilde kullanmayı amaçlıyor.

HAVA TAKSİ HİZMETİ 2030'DA GELİYOR

Buna ek olarak, 2030 yılına kadar hava taksilerinin günlük kullanımını öngören Hyundai, bu planları ve stratejileri sayesinde ödülleri toplarken aynı zamanda otoriteler tarafından da her zaman en üst sıralarda değerlendiriliyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler