Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Kurban bayramına bir ay kala denetimlerini artıran ekipler Gaziantep'te gümrük kaçağı küçükbaş hayvanlar yakaladı. Gaziantep'te gümrük kaçağı 70 küçükbaş hayvan ele geçirildi.
Hükümet programı kapsamında "mesleki emeklilik" önerisi gündeme geldi.
Durak Plus Gayrimenkul’ün İstanbul’da Yakuplu marinada inşa ettiği West Wall Marina Villalarında yaşam Eylül ayı sonunda başlıyor.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı canlı yayında 40 bin öğretmen adayının beklediği tarihi açıkladı.
Yüzde 25’e kadar az yakıt tüketen dizel araçlara karşı, fiyatı ve masrafları daha az olan benzinli araçlar sürücülerin aklını karıştırıyor.
Borsa İstanbul (BIST), alım ağırlıklı açılışın ardından bir miktar satış baskısı ile karşılaşarak yatay seyir izledi.
Ali Babacan "Bugün yaptığımız düzenlemeleri 2005-2006'da ABD yapsaydı, bugün gündemimizde küresel kriz diye bir şey olmazdı, dünyanın genel refahı çok daha iyi bir noktada olurdu" dedi.
2015'te tüm TC. vatandaşları yeni kimliklerine kavuşacak.
Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Borçlanmanın kontrollü ve ölçülü olması için gelirle aylık taksit arasında bağ kuracak bir çalışma başlattık" dedi.
Dünyanın en büyük adliyesi olduğu vurgulanarak açılan Anadolu Adalet Sarayı'nda çalışan taşeron işçiler 3 ay boyunca ücret alamadıkları için eylem yaptılar.
Dünya Bankası yetkilileri yakın zamanda dünyanın en rekabetçi 7 şehrinden biri seçilen Gaziantep'te incelemede bulundu.
Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Merkez Bankası'nın zaman zaman gündeme getirdiği gibi, yüksek enflasyonun nedeni olarak gıda fiyatlarını gösterdi.
İran'ın tartışmalı nükleer programı nedeniyle uzun bir süredir uygulanan yaptırımlar hafifledi. Petrol şirketleri ülkedeki yatırım fırsatlarını incelemeye başladı.
3 milyon metrekare üzerine kurulacak, 420 futbol sahası büyüklüğündeki Türkiye'nin ilk Bilişim Vadisi'nin, 150 bin Ar-Ge personeline istihdam yaratması bekleniyor.
IŞİD örgütünün ülke içinde yarattığı huzursuzluk ve devam eden saldırıları nedeniyle ekonomisi darboğaza giren Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY), benzine zam yapması tepkiye neden oldu.