Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
10 numara yağ pazarında alanlarını kaybetmemek için Suriye’den gelen kaçak mazotla rekabet giren 10 numara yağ kaçakçıları, fiyatlarda indirime gitti.
Yargıtay, hız limitini aşarak radara yakalanan sürücüleri yakından ilgilendiren bir karara imza attı.
Altın fiyatları düşüşlerinde 4. Güne girerken, 1291-1294 bandındaki girişlerde zorlanan satış kuvveti, bu bölgede tutunma göstererek kısmi yükselişlere sebep oluyor.
Ramazan Bayramı nedeniyle yurt içi piyasaların kapalı olduğu haftanın ilk yarısında, özelikle dün ABD tarafında açıklanan FED kararı ve 2Ç büyüme verisi piyasalar tarafından yakından izlendi.
Kargonuz teslim edilemedi, bilgilerinizi güncelleyin diye mesaj atan dolandırıcılar, geri dönüş yapıldığında bilgilerinizi ele geçiriyorlar.
Yargıtay, bir emeklinin bankanın otomatik para çekme makinesine (ATM) konulan düzenekle dolandırılmasında bankanın sorumluluğu olmadığı yolundaki yerel mahkeme kararını bozdu.
Arjantin’in iflası ve ABD’de iyi gelen ekonomik verilerle doların değerlenmesi yerli piyasaları vurdu. Dolar kuru 2,14’ü aşarken, borsada 83 binin altına geriledi.
Ankara-İstanbul YHT'nin hizmete girmesinin ardından ücretsiz bilet alarak internet üzerinden satmak isteyenlerin biletleri iptal edildi.
Kürt petrolünün gizemli alıcısı LyondellBasell kimya şirketinin sahibi Ukraynalı milyarder işadamı Leonard Blavatnik olduğu ortaya çıktı.
En son Maldivler’deki tatil projesi de hayal kırıklığı ile sonuçlanan işadamı Fadıl Akgündüz Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben bir mektup kaleme aldı.
Altın fiyatları dünkü düşüşün ardından kararsız seyrediyor.
Kuzey Irak, depoların tamamen dolması nedeniyle bölgeye petrol akışını kesti.
Ramazan ayı boyunca en çok talep gören ve satılan ürün akıllı telefonlar oldu.
2000 yılı ve sonrasında emekli olanlara intibak zammı kapısını açacak karar, 10 Kasım'da Ankara 8. İş Mahkemesi'nde verilecek.
Avusturyalı dev yapı marketi bauMax, Türkiye'den çıkış kararı doğrultusunda mağazalarının teker teker kapatıyor.