Favorilerime ekle () ikonuna tıklayarak dilediğin özelliği favorilerine ekleyebilirsin.
FİNANS
Motorlu taşıtlardan alınan Özel Tüketim Vergisi'ne (ÖTV) dair değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı.
Dolar/TL kuru bugün 3,45 seviyesini görerek yeni bir rekor kırdı. Türk Lirası'nın Amerikan Doları'na karşı son zamanlarda yaşadığı hızlı değer kaybıyla birlikte, döviz cinsi borcu olan şirketler ve Türkiye ekonomisindeki göstergeler yeniden analistlerin takibine girdi. Özge Özdemir'in haberi.
İstanbul'da FETÖ'ye maddi kaynak sağlamak suçundan tutuklanan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın da aralarında bulunduğu 11 şüphelinin tahliyesine karar verildi.
Bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile Maliye Bakanlığı ve SGK’da çalışan memurlara fazla çalışma ücreti müjdesi geldi.
Türk Eğitim-Sen, 02-15 Kasım 2016 tarihleri arasında öğretmenlerin sosyo-ekonomik durumları, mesleki sorunları, güncel olaylara bakışı ile ilgili bir anket çalışması gerçekleştirdi.
Bugünkü Resmi Gazete’de yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile Maliye Bakanlığı ve SGK’da çalışan memurlara fazla çalışma ücreti müjdesi geldi…
Merkez Bankası'nın faiz artırım hamleleriyle gevşeyen Dolar/TL, Avrupa Parlamentosu'nun 'müzakereleri durdurma' isteği ile yeniden rekor kırdı.
Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesinde dolar 3,42 ile rekor tazeledi.
Asgari ücret pazarlığı başlıyor. Masada üç rakam var. İşçi 1.600 TL istiyor, işveren “1.350 lira olsun” diyor. Hükümetin teklifinin ise 1.400 TL olacağı söyleniyor.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İslam Kalkınma Bankası işbirliği töreninde konuştu.
UKOME'nin şoför hizmet kalitesinin artırılmasına ilişkin kararı, Ocak 2017'den itibaren hayata geçecek. Uygulama bir puanlama sistemi ile yürürlüğe girecek.
Her 100 kilometrede bir havalimanı projesi kapsamında, Yozgat, Rize-Artvin, Bayburt-Gümüşhane , Niğde-Aksaray, Karaman, İzmir Çeşme Alaçatı ve Batı Antalya havalimanlarının yapımı planlanıyor.
Bulutistan, Euro Cloud tarafından düzenlenen Avrupa Bulut Ödülleri’nde “Yılın Startup Servis Sağlayıcısı” kategorisinde ödüle layık görüldü.
Türkiye'de tüketimi olmayan, sadece ihracata yönelik avlanan deniz salyangozunun ihracatı,