FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

17 Haziran Altın Fiyatları | Bugün (17 Haziran) Altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatları her gün yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından merak ediliyor. Özellikle son zamanlarda rekor seviyelere tırmanmasının ardından gram altında bir düşüş eğilimi gözleniyor. Dün gün içinde 500 TL’nin altına inen gram altın, 17 Haziran sabahında güne 503 ile başladı. Dolar kurundaki yükselişe paralel olarak değer kazanan altın fiyatları, bugün ne kadar oldu? İşte gram altın, çeyrek altın ve yarım altın fiyatları

Geçtiğimiz günlerde oldukça değer kazanan gram altın, hafta başından beri düşüş eğiliminde. Yeni güne bir önceki kapanış seviyesine yakın bir seviyede başlayan gram altın, şu an için sakin ilerliyor. Çeyrek altın ise dün kapanışta 833 seviyesindeyken, bugün güne değer kaybı ile başladı. Altın fiyatlarında yeni günde bir düşüş eğilimi hakim.

Altının ons fiyatı ise, şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,55 azalışla destek seviyesinin altına inerek 1.822 dolardan alıcı buluyor. Analistler, teknik açıdan ons altında 1.855 ve 1.845 doların destek, 1.880 doların direnç konumunda bulunduğunu söyledi.

Yerel Seçim 2024

Altın Fiyatları

En Çok Aranan Haberler