FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

17 Haziran Dolar Kuru | Bugün (17 Haziran) Dolar ne kadar? Euro ne kadar? Dolar kurunda son durum

Dolar kullananlar veya Dolar ile iş yapanların yakından takip ettiği Dolar kuru, 17 Haziran gününde de merak ediliyor. Dün FED’in faiz kararı açıklaması öncesinde sakin ilerleyen Dolar ve Euro, yükseldiği 8,55 seviyesini gün boyu korudu. Kapanışa doğru hareketlenen Dolar, dün günü 8,61 seviyesinde bitirdi. Euro ise dün günü 10,34 seviyesinde bitirdi. Peki 17 Haziran Dolar ne kadar? Euro ne kadar?

Geçtiğimiz hafta bir süre düşüş eğilimi gösteren Dolar kuru, daha sonra hareketlenerek yükseldi. FED kararları öncesinde gün boyu seviyesini koruyan Amerikan Doları, akşam saatlerine doğru ise 8,60 seviyesinin üzerine çıktı. Euro ise aynı saatlerde 8,30 civarlarında seyrediyordu. Peki Dolar ve Euro bugün ne kadar oldu?

ABD tahvil faizlerinin artması ve Biden-Erdoğan görüşmesinden beklenen mesajların çıkmamasıyla 8,55'in üzerine çıkan dolar/TL, dünkü piyasa kapanışından bu yana gece boyu yatay bir grafik sergiledi.

Dolar endeksi, son 3 işlem gününde içinde bulunduğu 90,3 - 90,7 bandındaki hareketini sürdürerek 90,3 seviyelerinde yatay hareket ediyor.

Uzmanlar, NATO toplantısının ardından yayınlanan bildiride Çin ile ilgili açıklamaların küresel risk iştahını azalttığını belirterek, döviz piyasalarının yönü açısından dün ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz kararı ile sonrasında Fed Başkanı Jerome Powell'ın yaptığı açıklamaların belirleyici olabileceğini söyledi.

Yerel Seçim 2024

Dolar ve Euro fiyatları

En Çok Aranan Haberler