FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

21 Haziran Altın Bilezik Fiyatları | Bugün (21 Haziran) Altın Fiyatları ne kadar? 22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

Bir buçuk senedir ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs sebebiyle alınan tedbirlerin gevşetilmesi ve düğün sezonunun açılması ile beraber birçok vatandaş altın bilezik fiyatlarını da yakından takip etmeye başladı. Birçok kişi tarafından uzun yıllardır takı olarak tercih edilen altın bilezikler son zamanlarda dolar kurundaki yükselişten de oldukça etkileniyor. Peki 21 Haziran altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Hafta başında en çok merak edilenlerden biri de altın bilezik fiyatları. 22 ayar altın bilezik geçtiğimiz haftayı 455 seviyesinde kapatırken, bu sabah ise güne 460 seviyelerinde başladı. 14 ayar Altın bilezik ise, Cuma günü kapanışta 284 seviyesinde bulunurken, 18 ayar altın bilezik geçtiğimiz haftayı 364 ile kapattı. Altının ons fiyatı ise bir önceki kapanışa göre yükseliş gösterirken, şu an itibariyle 1.1772 dolar seviyesinden işlem görüyor.


Canlı Borsa

Altın bilezik gram fiyatları

En Çok Aranan Haberler