FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

23 Haziran Altın Bilezik Fiyatları | Bugün (23 Haziran) altın fiyatları ne kadar oldu? 22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik gramı ne kadar?

Düğünlerin vazgeçilmez takılarından biri olan altın bilezikler, düğün sezonunun açılması ile de oldukça ilgi görüyor. Dolar kurunda dün yaşanan yükselişin ardından kapanışa doğru düşüşe geçen altın bilezik fiyatları, dolar kurundan da etkilendi. Dün kapanışta 452 seviyesinde bulunan 22 ayar altın bilezik, bugün güne 458 seviyesinde başladı. Peki altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Altın bilezik gram fiyatı ne kadar?

Dolar kurunda dün yaşanan yükseliş birçok kişiyi endişelendirirken, gün sonuna doğru dolar kuru düşüşe geçti. Altının ons fiyatı ise bir önceki güne göre yüzde 0,17 değer kazanarak şu an için 1.781 dolardan alıcı buluyor. 18 ayar altın bilezik gram fiyatı dün günü 362 seviyesinde kapatırken, 14 ayar altın bilezik ise günü 282 seviyesinde bitirdi. Altın fiyatlarında genel olarak bir yükseliş hakim.

Analistler, piyasaların her türlü açıklama ve veriye karşı duyarlılığının arttığını, yatırımcı beklentilerinin şekillenmesi sürecinde piyasalarda yaşanan oynaklığın bir müddet daha gündemde kalabileceğini söyledi.

Analistler, yatırımcı beklentilerindeki belirsizliğin devam etmesinin altının ons fiyatında da yön arayışını zorlaştırdığını vurgulayarak, teknik açıdan ons altında 1.770 doların destek, 1.800 doların direnç konumunda bulunduğunu ifade etti.

Anlık Borsa

Altın bilezik gram fiyatları

En Çok Aranan Haberler