FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

23 Haziran Dolar Kuru | Bugün (23 Haziran) dolar ne kadar? Euro ne kadar?

Dolar kurunda geçen hafta yaşanan yükselişler, yeni haftada da devam ediyor. 22 Haziran günü rekor seviyeye çıkarak 8,78’i gören Dolar kuru, gün sonuna doğru düşüşe geçti. Dolar karşısında, bir süredir değer kaybeden Türk Lirası, sabah saatlerinde yaşanan yükselişin ardından geriledi. Dolar, dün günü 8,67 ile kapatırken, bu sabah güne 8,66 ile başladı. Euro ise dün kapanışta 10,33 seviyesinde bulunurken, bu sabah itibariyle güne 10,34 ile başladı. Peki Dolar ne kadar? Euro ne kadar?

22 Haziran gününe göre gerileyerek 8,67 seviyelerine inen dolar kuru, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar endeksi geçen hafta yüzde 2’ye yakın bir değer kazanırken, bugün itibariyle yüzde 0,12 değer kaybederek 91,8 seviyesine geriledi. 23 Haziran günü dolar kuru ne kadar oldu? Dolar ve Euro ne kadar?

Uzmanlar, ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell ve iki FED üyesinin dün yapacakları konuşma öncesi gelişmekte olan ülke para birimlerinin FED'in toplantı kararından bu yana yaşanan kayıplarını kısmen telafi ettiklerini söyledi.

Dolar endeksinin önemli direnç kabul edilen 92 seviyesinin üzerinde kalıcı olmayışının dolar kurundaki değer kaybında etkili olduğunu aktaran uzmanlar, yeni tip corona virüs (Covid-19) aşılamasında kat edilen yolun da dolar kurunu baskıladığını bildirdi.

Anlık Borsa

Dolar ve Euro fiyatları

En Çok Aranan Haberler