FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

24 Haziran Dolar Kuru | Bugün (24 Haziran) Dolar kuru ne kadar? Euro ne kadar oldu?

Geçtiğimiz hafta FED’in yaptığı beklenmedik açıklama sonrası tüm para birimleri karşısında yükselişe geçen Dolar, bu hafta başına da yüksek bir seviyeden giriş yaptı. Birkaç gün önce rekor seviyeleri zorlayan Dolar kuru, daha sonra düşüşe geçti. Dün itibariyle 8,59 seviyelerine kadar gerileyen Dolar kuru, 24 Haziran sabahına 8,65 ile başladı. Euro ise dolar kuruna paralel olarak düşüş göstererek, 10,33 seviyesinde güne başladı. Peki Dolar ne kadar? Euro ne kadar?

Dolar kuru hareketli seyrine devam ederken, dolar endeksi ise bir önceki güne göre yüzde 0,04 artışla 91,8 seviyesine yükseldi. ABD dolarının güç kaybetmesi ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşün desteğiyle beraber dolar/TL kuru da geriledi. 24 Haziran itibariyle Dolar kuru, 8,64 seviyesinin üzerinde işlem görürken, Euro kuru ise 10,36’nın üzerinden alıcı buluyor.

Uzmanlar, ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell'ın dün Temsilciler Meclisi'ndeki sunumundaki güvercin mesajlarının gelişmekte olan ülke para birimlerini desteklediğini bildirdi.

Canlı Borsa

Dolar ve Euro fiyatları

En Çok Aranan Haberler