FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

25 Haziran Altın Bilezik Fiyatları | Bugün (25 Haziran) Altın Bilezik Fiyatları ne kadar? 22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik gram fiyatları ne kadar?

Düğünlerin vazgeçilmez takılarından biri olan altın bilezikler, yıllardır aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son yıllarda altın kurundaki artışa paralel olarak pek çok insan altın bilezik fiyatlarıyla yakından ilgileniyor. Dolar kurundaki düşüşe oranla yatay bir seyre geçen altın bilezik fiyatları, güncel olarak merak ediliyor. 22 ayar altın bilezik gram fiyatı dün günü 454 seviyesinde kapatırken, bugün güne biraz yükselişle 460 seviyesinden başladı. Peki altın bilezik fiyatla

Dolar kurunda yaşanan yükselişten etkilenen altın bilezik fiyatlarında bu sabah itibariyle genel olarak bir yükseliş gözlemleniyor. Altın bilezikler, Dolar kurundaki yükselişe paralel olarak değer kazanırken, altın fiyatları ise yatay seyirde ilerliyor. 18 ayar altın bilezik dün günü 364 seviyesinde kapattı, 14 ayar altın bilezik ise 284 seviyesi ile günü bitirdi. Ons altın ise dün günü yatay tamamlamasının ardından şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,1 altında 1.776 dolardan işlem görüyor.

Analistler ayrıca, teknik açıdan ons altında 1.770 - 1.785 bandının kırılış yönüne göre hareketlerin belirginleşebileceğini ifade etti.

Analistler, ABD Merkez Bankası (FED) yetkililerinin enflasyon ve faiz artırım zamanlamasına dair açıklamalarının "güvercin" ile "şahin" tutum arasında gidip geldiğini belirterek, çelişkili açıklamalar nedeniyle devam eden belirsizliklerin ons altında yön arayışının sürmesine neden olduğunu ve işlemlerin dar bir bantta sıkıştığını söyledi.

Canlı Borsa

Altın bilezik gram fiyatları

En Çok Aranan Haberler