FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

25 Haziran Dolar Kuru | Bugün (25 Haziran) Dolar ne kadar? Euro ne kadar?

Dolarla çalışanlar ya da dolar ile iş yapan yatırımcıların özellikle takip ettiği dolar kuru, bu sabaha yükselişle başladı. Dün gün içinde 8,63 – 8,71 arasında seyreden Amerikan Doları, günü 8,70 ile bitirdi. 25 Haziran sabahına da kapanış seviyesinde başlayan dolar kuru, yatırımcılar tarafından merak ediliyor. 22 Haziran günü düşüş yaşayan Dolar kurunda, Amerikan doları ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşün toparlanması sonrasında dolar ve Euro yukarı yönlü hareketine başladı.

Hafta başına yüksek bir seviye olan 8,80 civarında başlayan Dolar kuru, daha sonra Salı günü düşüş eğilimine geçti. Amerikan doları ve ABD tahvil faizlerindeki düşüşle birlikte Salı gününden bu yana 8,65 civarında seyreden dolar kuru, dün akşam saatlerinde tekrar yükselişe geçerek 8,70 seviyelerine dayandı. ABD tahvillerinin yanında kurdaki düşüşte TCMB’nin yeni swap anlaşmalarına dair haberler de etkili oldu. Bu sabah dolar güne 8,70 ile başlarken, Euro ise günü 10,41 ile açtı.

Dolar endeksi ise önceki kapanışa göre yüzde 0,02 azalışla 91,7 seviyesinde seyrediyor. Uzmanlar, teknik açıdan Dolar endeksinde 91,2 seviyesinin önemli destek olduğunu ifade etti.

Uzmanlar, ABD Merkez Bankası (FED) yetkililerinin para politikası ve enflasyona ilişkin çelişkili açıklamalarının gelişmekte olan ülke para birimlerini baskıladığını bildirdi.

Yerel Seçim 2024

Dolar ve Euro fiyatları

En Çok Aranan Haberler