FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

28 Temmuz Dolar kuru: Bugün (28 Temmuz) Dolar ve Euro ne kadar? Dolar ve Euro fiyatları

28 Temmuz dolar ve Euro fiyatları, yatırımcılar ve dolarla iş yapan kişiler tarafından her gün düzenli olarak merak ediliyor. Küresel piyasalarda hareketli ve karışık zamanlar yaşanırken, yatırımcılar bugün ABD Merkez Bankası’nın (FED) Açık Piyasa Komitesi toplantısının sonuçlarını bekliyor. Dolar kur, dün kapanışta 8,55 seviyesinde bulunurken, bugün güne kapanış seviyesinin çok hafif üzerinde başladı. Peki 28 Temmuz dolar ve Euro fiyatları ne kadar oldu? İşte 28 Temmuz Dolar ve Euro kuru...

28 Temmuz dolar ve Euro fiyatları merak ediliyor. Haftanın ilk işlem gününde 8,60 seviyesinin üzerinde atağa geçen Dolar kuru, daha sonra gerileyerek 8,55’e kadar düştü. Dolar endeksi ise yüzde 0,04 değer kazancıyla şu an için 92,4 seviyesinde bulunuyor. Peki 28 Temmuz güncel dolar ve Euro fiyatları ne kadar? Dolar ve Euro kurunda son durum ne?

Uzmanlar bugün yurt içinde veri gündeminin sakin olduğunu, yurt dışında ise ABD'de dayanıklı mal siparişleri ve tüketici güven endeksi başta olmak üzere açıklanacak veri ve şirket finansal sonuçlarının takip edileceğini ifade etti.

Anlık Borsa

Dolar ve Euro fiyatları

En Çok Aranan Haberler