FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

29 Temmuz Dolar ve Euro fiyatları: Bugün (29 Temmuz) Dolar ve Euro ne kadar oldu?

29 Temmuz tarihinde, dolar kurundaki hareketlilik devam ediyor. Küresel piyasalar negatif yönlü bir seyir izlerken, gözler dün akşam açıklanan ABD Merkez Bankası’nın (FED) kararına çevrildi. Piyasaların kapalı olduğu Kurban Bayramı tatiline benzer bir şekilde hareket eden dolar ve Euro kuru, birkaç gündür sahip oldukları seyri halen koruyor. Dolar kuru 8,54 – 8,56 arasındaki hareket ederken, Euro ise 10,13 – 10,17 dolaylarında seyrediyor. Peki, 29 Temmuz Dolar ve Euro fiyatları ne kadar oldu?

29 Temmuz Dolar ve Euro fiyatlarındaki değişimler, yatırımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Dolar endeksi dün 92,4 – 92,6 bandında yatay bir seyirde hareket etti. 29 Temmuz tarihinde ise dolar endeksi yüzde 0,17 bir düşüşle 92,1 seviyesine geriledi. Euro/dolar paritesi ise önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,1 üzerinde 1,1857'den işlem görüyor.

Uzmanlar, Fed'in faizlerde ve varlık alım programında değişikliğe gitmesinin beklenmediğini belirterek, önceki toplantıda başlayan varlık alımlarının azaltılmasına yönelik tartışmalarla ilgili yapılacak yönlendirmelerin takip edileceğini söylemişti.

Toplantı sonrası Fed, uluslararası piyasaların merak beklediği faiz kararında beklentiler dahilinde değişikliğe gitmedi ve faizleri yüzde 0,00-0,25 aralığında tuttu.

Anlık Borsa

Dolar ve Euro fiyatları

En Çok Aranan Haberler