FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

11 Temmuz Altın Fiyatları: Bugün (11 Temmuz) Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram ve çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatları, 11 Temmuz Pazar günü genel olarak güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarındaki değişimler dikkatle takip edilirken, Gram altındaki hareketlilik ise vatandaşları meraklandırıyor. Piyasaların kapalı olduğu 11 Temmuz Pazar gününde Gram altın, kapanıştaki 503 seviyesini koruyor. Çeyrek altın ise haftayı 823 seviyesinde kapatmıştı. İşte 11 Temmuz Altın fiyatları…

Dolar kuruna paralel olarak hareket altın fiyatları bugün de oldukça merak ediliyor. 11 Temmuz gününde altının ons fiyatı bir önceki kapanışa göre yüzde 0,34 değer kazanarak 1.808 dolardan alıcı buluyor. Peki altın fiyatları 11 Temmuz Pazar günü ne kadar oldu? Bugün gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

ABD Merkez Bankası (Fed), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkilerinin ABD ekonomisinde hissedilmeye devam ettiğini belirterek, yakın vadede enflasyon görünümüne ilişkin yukarı yönlü risklerin arttığını açıkladı.

Fed'in varlık alım programına ilişkin gelecek toplantılarda Komitenin hedefler doğrultusundaki ilerlemeyi değerlendirmeye devam edeceği belirtilerek, yakın vadede enflasyon görünümüne yönelik yukarı yönlü risklerin arttığı aktarıldı.

Canlı Borsa

Altın Fiyatları

En Çok Aranan Haberler