FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

15 Temmuz Altın Fiyatları: Bugün (15 Temmuz) Altın fiyatları ne kadar? Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Gram altın, dün günü 504 seviyesinde kapatırken, Çeyrek altın ise günü 821 ile kapattı. 15 Temmuz itibariyle gram altın kapanış seviyesine yakın bir seyirde ilerlerken, Çeyrek altın güne yükselişle başladı. Ons altın fiyatı uzun zaman sonra dün, gün içerisinde 1.829 dolar seviyelerine yükseldi. Ardından kapanışa doğru hafif bir düşüş yaşayan Ons altın, 15 Temmuz sabahına 1.827 dolar seviyesinde başladı. İşte 15 Temmuz güncel altın fiyatları

Gram altın, bir süredir 495 – 505 TL arasındaki seviyesini koruyor. Uzman yorumları ise altının bu yatay seyrinin bir süre sonra artacağını ve yıl sonuna kadar 600 seviyelerine çıkacağını ifade ediyor. Bunun yanında ons altında 1.815 seviyesinin direnç noktası olduğunu belirten analistler, 1.780 doların ise önemli bir destek olduğunu açıklamıştı. Ons altın fiyatı 15 Temmuz itibariyle 1.827 dolardan işlem görmesiyle dikkat çekiyor.

Analistler, ABD'de geçtiğimiz gün açıklanan enflasyon verisinin beklentileri aşmasının ardından, altının ons fiyatı üzerinde oluşan baskının kısa süreli olduğunu belirtti.


Canlı Borsa

Altın Fiyatları

En Çok Aranan Haberler