FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

25 Mayıs altın bilezik fiyatları | Bugün (25 Mayıs) Altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik ne kadar oldu?

Düğünlerde sıklıkla tercih edilen altın bilezik, günümüzde yatırım amaçlı olarak da sıklıkla tercih ediliyor. Dün günü 461 seviyelerinde kapatan 22 ayar altın bilezik gramı, bugün güne yükselişle başlayarak 469 TL seviyelerinde açtı. 14 ayar altın bilezik ise güne bir önceki kapanış seviyesinin üzerinde 298,98 TL ile başladı.

Gece saatlerinde Cumhurbaşkanı kararıyla Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Oğuzhan Özbaş’ın görevden alınmasının, dolar kuru üzerinde etkili olması bekleniyor. Dolar kurundan oldukça etkilenen altın bilezik fiyatlarının ise, ilerleyen saatlerdeki durumu takip edilecek. 18 ayar altın bilezik gramı ise dün kapanıştaki 369 TL bandındaki seviyesini yukarı taşıdı.

Artık bu haberi dinlemek de mümkün. Şimdi uygulamayı indir!

Analistler, küresel enflasyon endişelerinin altının ons fiyatını desteklemeye devam ettiğini belirterek, yurt içinde ise bugün düşüş eğilimindeki dolar kurunun altın fiyatlarını baskıladığını ifade etti.

Altın bilezik gram fiyatları

Mynet’te En Çok Takip Edilen Hisseler
Hisse

En Çok Aranan Haberler