FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

28 Mayıs Altın bilezik gram fiyatları | Bugün (28 Mayıs) Altın bilezik gram fiyatı ne kadar? 22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik gram fiyatı ne kadar oldu?

Düğünlerin vazgeçilmez takılarından olan altın bilezikler, uzun yıllardır hem yatırım amaçlı hem de takı olarak birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Altın ons fiyatına paralel olarak değişkenlik gösteren altın fiyatları, bugün güne hareketli başladı. 22 ayar altın bilezik gram fiyatı, dün günü 468,54 seviyelerinde kapatırken, bugün güne yükselişle başladı.

Altın bilezik gram fiyatları, özellikle dolar kurundan oldukça etkilenen piyasalar arasında bulunuyor. Dolar kurundaki yükselişle beraber yukarı yönlü harekete başlayan altın bilezik fiyatlarında, bugün genel olarak bir yükseliş hakim. 14 ayar altın bilezik gramı, dün günü 292,83 seviyesinde kapatırken, bugün güne 300 TL’nin üzerinde başladı.

Analistler, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sonrası ekonomilerdeki toparlanmaya ilişkin belirsizlikler ve enflasyon endişelerinin etkisiyle artan risk algısının altın fiyatlarını desteklediğini bildirdi.

Canlı Borsa

Altın bilezik gram fiyatları

En Çok Aranan Haberler