FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

28 Mayıs Altın fiyatları | Bugün (28 Mayıs) altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar oldu?

Dış ve iç piyasalarda yaşanan gelişmelerden etkilenen altın fiyatları, bugün de birçok yatırımcı tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde altının gram fiyatı 519,5 seviyelerine kadar çıkarak, 9 Kasım’dan bu yana en yüksek rekorunu kırmış oldu. Hareketli günler geçiren Gram altın, dün günü 518 seviyelerinde kapatırken, bugün güne yükselişe başladı. Gram altın sabah saatlerinde 519 lira ile güne başladı.

Altının ons fiyatındaki düşüşe paralel olarak değer kaybeden gram altın şu an için 517 seviyelerinde bulunuyor. Ons altın 1.900 dolar üzerindeki seviyesini kaybederek, 1.894 dolar seviyesine geriledi. Çeyrek altın ise dün günü 840,47 ile kapatırken bugün günü yükseliş göstererek 852,14 seviyesi ile açtı.

Analistler, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını sonrası ekonomilerdeki toparlanmaya ilişkin belirsizlikler ve enflasyon endişelerinin etkisiyle artan risk algısının altın fiyatlarını desteklediğini bildirdi.

Canlı Borsa

Altın Fiyatları

En Çok Aranan Haberler