FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

29 Temmuz altın bilezik fiyatları: Bugün (29 Temmuz) Altın bilezik gram fiyatları ne kadar oldu?

Koronavirüs önlemlerinin genişletilmesiyle beraber düğün sezonunda da hareketlilik yaşandı. Altın bilezik fiyatları birçok kişi tarafından düzenli olarak takip edilirken, günümüzde altın bilezikler hem yatırım amaçlı hem de hediyelik olarak sıkça tercih ediliyor. 22 ayar altın bilezik gramı dün 451 ile kapatırken bugün güne 460 seviyesinde başladı. Peki, 29 Temmuz altın bilezik gram fiyatları ne kadar oldu?

29 Temmuz altın bilezik fiyatlarında genel olarak bir yükseliş hakim. 18 ayar altın bilezik dün kapanışta 361 seviyesinde buluyorken, bugün güne 376 ile başladı. 14 ayar altın bilezik ise dün günü 282 ile bitirirken, 29 Temmuz gününü 292 ile açtı. Altının ons fiyatı ise bir önceki kapanış seviyesinin yüzde 0,48 üzerinde 1.815 dolardan işlem görüyor. İşte 29 Temmuz altın bilezik gram fiyatları…

Analistler, dün açıklanan ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı öncesinde altının ons fiyatında alış ağırlıklı bir seyrin hakim olduğunu, Fed'den varlık alımının azaltılmasına ilişkin yapılacak sözle yönlendirmelerin oynaklığı artırabileceğini bildirmişti.

Teknik açıdan altının ons fiyatında 1.810 ve 1.830 doların direnç konumunda olduğunu kaydeden analistler, olası düşüşlerde 1.780 dolar desteğinin takip edileceğini ifade etti.

Anlık Borsa

Altın bilezik fiyatları

En Çok Aranan Haberler