FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 Haziran Altın Fiyatları | Bugün (30 Haziran) Altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatlarındaki son durum vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Yatırım yapmak isteyen vatandaşların ilk tercihleri arasından yer alan değerli madenlerin bugünkü fiyatları araştırılmaya başlandı. Uzun süredir yatay bir şekilde ilerleyen gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları 30 Haziran Çarşamba gününde de anlık olarak değişim göstermeye devam ediyor. Peki 30 Haziran Altın Fiyatları | Bugün (30 Haziran) Altın fiyatları ne kadar?

Yaz sezonun gelmesi ve düğünlerin başlaması ile daha çok tercih edilir bir hal alan altının fiyatındaki son durum merak konusu oldu. Bir süredir çok bir artış ve azalış göstermeyen altın fiyatları haftanın üçüncü gününde küçük çaplı bir gerileme yaşadı. Bu gerilemedeki en büyük etken ise dolar kurundaki düşüş oldu. Peki 30 Haziran Altın Fiyatları | Bugün (30 Haziran) Altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? İşte ayrıntılar...


Canlı Borsa

30 Haziran altın fiyatları ne kadar?

En Çok Aranan Haberler