FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

30 Temmuz Altın fiyatları: Bugün (30 Temmuz) altın fiyatları ne kadar? Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu?

30 Temmuz altın fiyatları, FED’den gelen açıklamalardan sonra merak ediliyor. FED Başkanı Jerome Powell’ın para politikalarında dair esnek ton benimsemesini açıklamasının ardından, Ons altın fiyatı bir hafta sonra dün en yüksek seviyesi olan 1.818’e yükseldi. Şu an için Ons Altın, bir önceki kapanış seviyesinden yüzde 0,02 artışla 1.828 dolardan alıcı buluyor. Gram altın ise 30 Temmuz sabahı itibariyle 498 liradan işlem görüyor. İşte 30 Temmuz altın fiyatları…

30 Temmuz altın fiyatları, haftanın son işlem gününde de merak ediliyor. Gram altın bir süredir 495 – 505 arasındaki seviyesini korurken, 30 Temmuz sabahına 497 ile başladı. Çeyrek altın ise dün günü 815 seviyesinde kapatmasının ardından, bugün güne kapanış seviyesine yakın bir seviyede başladı. Peki, Gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? 30 Temmuz altın fiyatları ne kadar oldu?

FED politikasında değişiklik yapılmaması, altın fiyatına destek veriyor. FED'in sona eren FOMC toplantısında varlık alım programında değişiklik yapmaması ve bu konuyu tartışmaya devam edeceğine işaret etmesi altını destekledi.

Altın fiyatının yükselmesinde küresel altın talebinin ikinci çeyrekte son 1 yıldaki en yüksek seviyeye ulaşması da etkili oldu.

Uzmanlar, ABD Doları'nda gözlenen zayıflığın sürmesi halinde, spot altın fiyatında yukarı hareketin 1830-1840 dolar aralığına kadar devam edebileceğine işaret etti.

Canlı Borsa

Altın Fiyatları

En Çok Aranan Haberler