FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok mu oldu? Mansur Yavaş'a yerel seçimde rakip olacak iddiası... Gece 3'teki paylaşımı dikkat çekti (Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?)

AK Parti'de yerel seçim mesaisi hız kazandı, İstanbul'un ardından Ankara adayının da belli olduğu iddia edildi. Gelen son kulis bilgilerine göre "AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok" oldu. Söz konusu adaylık kararının kısa süre önce Altınok'a tebliğ edildiği belirtilirken, Altınok'un Mansur Yavaş'ın rakibi olmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Altınok'un gece 3'teki paylaşımıysa dikkat çekti. Peki AK Parti'nin Ankara adayı Turgut Altınok kimdir ve aslen nereli?

AK Parti'de İstanbul adayından sonra da Ankara adayı belli oldu. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul adayının kim olacağı uzun süredir merak edilirken, AK Parti'de beklenen süreç sonunda tamamlandı. İstanbul'da Çevre, İklim ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un adaylığı kesinleşirken; Ankara'da da aday olacak ismin netleştiği belirtildi. İddialara göre AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Turgut Altınok oldu.


Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler