FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Altın fiyatlarında düşüş! Bugün (12 Temmuz) Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar?

Altın fiyatları her gün olduğu gibi bugün de yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Gram altın geçtiğimiz günlerde 508 liraya kadar yükselmesinin ardından bugün güne 503 seviyesinde başladı. Altın fiyatlarında küresel olarak bir düşüş eğilimi bulunuyorken, Ons altın ise 1.800 doların üzerindeki seviyesini koruyor. 12 Temmuz günü altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar?

Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları ilgiyle takip ediliyor. Piyasaların kapalı olduğu hafta sonu sakin ilerleyen altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Gram altın güne 503 seviyesinde başlarken, Çeyrek altın ise günü 823 ile açtı. Bunun yanında yarım altın ise 12 Temmuz sabahına 1.651 ile başladı. İşte 12 Temmuz altın fiyatları

ABD’de günlük vaka sayıları delta varyantının aşılamanın az olduğu bölgelerde yayılmasıyla Mayıs ortasından bu yana en yüksek seviyeye ulaştı.

10 yıl vadeli ABD Hazine tahvili faizi, geçen hafta yüzde 1,30’un altına geriledikten sonra yeniden yükselerek pazartesi günü yüzde 1,35 seviyesinde bulunuyor.

Geçen hafta Fed tutanakları öncesi 1.818 dolara kadar tırmanan ons altın, tahvil faizlerindeki yükselişle yeniden 1.800 doların altına gerilemişti. Perşembe günü dalgalı bir seyir izleyen ons altın, haftayı 1.800 doların üzerinde kapatmıştı.

Ons altın, yeni haftaya delta varyantı endişeleriyle beraber 1.803 dolar civarında başladı.

Canlı Borsa

Altın Fiyatları

En Çok Aranan Haberler