FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

SON DAKİKA ASGARİ ÜCRET belli oldu! Birbirinden farklı rakamlar konuşuluyordu... 2024 asgari ücret zam oranını Bakan Işıkhan duyurdu

Son dakika asgari ücret zammı açıklandı... Bekarı, evlisi, genci, yaşlısı milyonlarca çalışanın maaşına yansıyacak 2024 asgari ücret zam oranı akşam saatlerinde belli oldu. 'Asgari ücret zam oranı ne kadar oldu? Kaç TL zam geldi?' soruları Ankara'daki kritik toplantı sonrası nihayete erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan; Türk-İş, TİSK ve yetkililerle bir araya gelmişti. Toplantı sonrası Bakan Işıkhan, asgari ücret zam kararını duyurdu. 2024 yılı için asgari ücrete yüzde 49 zam geldi ve 17 bin 2 TL oldu.

Asgari ücret zammı belli oldu. Son dakika haberine göre milyonların beklediği 2024 asgari ücret zammı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı toplantı sonrası netleşti. Günlerdir merak edilen "2024 asgari ücret zammı kaç TL oldu?" sorusu Ankara'da yapılan kritik toplantı sonrası yanıt buldu. Asgari ücret için zam pazarlığındaki taraflar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine AK Parti Genel Merkezi'ne gelmişti. Erdoğan'ın daveti üzerine Türk-İş, TİSK ve hükümet kanadından yetkililer aynı masada buluştu. Asgari ücret zammı kararı netleşti. Günlerdir konuşulan rakamın resmileşmesi ise dikkat çekti.

İşte 2024 asgari ücret zammında son dakika gelişmeleri...


Canlı Borsa

En Çok Aranan Haberler