FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dikkat son gün 31 Temmuz! Hangi banka MTV'ye kaç taksit yapıyor?

Araç sahibi olanlar, MTV borçlarının ikinci taksitini temmuz ayı itibarıyla ödemeye başladı. Bankalar aracılığıyla ödenecek tutarı taksitlere böldürüp ödeme kolaylığından yararlanabilirsiniz. Ancak 31 Temmuz tarihine dikkat!

Aracı bulunanlar yılda iki kere devlete Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödüyor. MTV’nin birinci taksiti ocak ayında, ikinci taksiti temmuz ayında alınıyor. MTV’nin ikinci taksitini ödemek için pek çok banka kolaylık sağladı, ancak her ne kadar son ödeme tarihi Ağustos’un başına uzatılsa da avantajlar 31 Temmuz’a kadar sürecek. İşte liste liste kolaylık sağlayan bankalar….

MTV’NİN SON ÖDEME TARİHİ NE ZAMAN?

1 Temmuz itibarıyla Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ikinci taksit ödemesi başladı. MTV ödemelerinde aracın cinsine, motor hacmine, yaşına ve 2018’den önce trafik çıkışının olup olmadığına bakılarak hesap yapılıyor. Normal şartlarda MTV ödemeleri 31 Temmuz itibarıyla sona eriyor. Ancak bu sene 31 Temmuz tarihi hafta sonuna denk gelmesinden ötürü tarih 2 Ağustos’a uzatıldı. Ancak bankaların fırsatlarından yararlanmak isteyenler 31 Temmuz tarihine kadar başvurması gerekiyor.

Anlık Borsa

MTV ödemesinde kolaylık sağlayan bankalar

En Çok Aranan Haberler