FİNANS

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Emekli promosyon ödemeleri ne zaman? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların promosyon miktarları

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili birbiri ardına önemli gelişmeler yaşanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarından emekli maaşı alanlara verilen banka promosyonlarında güncelleme yapıldığını açıklayarak 8-12 bin TL aralığını duyurdu. Emeklilerin promosyon ödeme tarihleri de belli oldu. Şimdi ise gözler bankaların vereceği promosyon ödemesi tutarlarına çevrildi. Promosyon ödemeleri mart ayında başlayacak. Peki, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, promosyon ödemeleri ne zaman?

Emekli promosyon ödemeleri ne kadar? Emekliye promosyon ödemeleri ne zaman başlayacak? En yüksek emekli maaş promosyonu hangi banka veriyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından emeklilerin konuyla ilgili araştırmaları da hız kazandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Erdoğan, diğer bankaları da promosyonlarında artışa çağırdı.


Canlı Borsa

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİNDE YENİ GELİŞME

En Çok Aranan Haberler